Aktuale te TravelLines

 

  • INFOS

Liberalizimi i vizave

Liberalizimi i vizave

Nga 1 janari, qytetarët nga Kosova mund të udhëtojnë në zonën Shengen pa viza.

Informacione për Udhëtim

Informacione për Udhëtim

Ne do t'ju informojmë për fluturimin dhe udhëtimin tuaj në mënyrë që udhëtimi juaj të jetë sa m i rehatshem. 

Ofertat e Reja - Vera 2024!

Ofertat e Reja - Vera 2024!

A jeni gati për ofertat tona tërheqëse 2024!

Sherbime Rent-a-Car

Sherbime Rent-a-Car

Se shpejti edhe me ofrimin e sherbimeve per rent