Mirë se erdhët te Kompania TravelLines

Travellines organizon fluturime direkte per shume destinacione ne Evrope.


Nga Eksperienca jonë

Përvoja jonë mbi 25 vjecare me fushen e turizmit deshmon me se miri per konsistence.

Siguri ne udhetim

Me një përvojë 25-vjeçare në botën e aviacionit, Travellines nuk ofron vetëm shërbime udhëtimi, por gjithashtu sjell besnikëri, korrektesi dhe cilësi të pakrahasueshme për klientë.

Rezervime Online

Rezervoni online, nga rehatia juaj. Stafi jonë përkujdeset për gjithçka tjetër që ndodhë në mes të pajisjes tuaj dhe sistemit tonë.

 

Kujdesi per klienta

Shërbimi ynë profesional ndaj klientit është i disponueshëm 24/7 për rezervimet e fluturimeve dhe udhëtimeve. Me mbi 25 vite përvojë, ne zgjedhim më të mirën për ju. Besoni tek ne!

Liberalizimi i vizave

Liberalizimi i vizave

Nga 1 janari, qytetarët nga Kosova mund të udhëtojnë në zonën Shengen pa viza.

Sherbime Rent-a-Car

Sherbime Rent-a-Car

Se shpejti edhe me ofrimin e sherbimeve per rent

Ofertat e Reja - Vera 2024!

Ofertat e Reja - Vera 2024!

A jeni gati për ofertat tona tërheqëse 2024!

Informacione për Udhëtim

Informacione për Udhëtim

Ne do t'ju informojmë për fluturimin dhe udhëtimin tuaj në mënyrë që udhëtimi juaj të jetë sa m i rehatshem.