kërko fluturimin

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
Kthimi më
Kërkoni fluturimin
 
Hyrja / MY BOOKING:


Login
TravelLines
Mirë se erdhët te Kompania TravelLines


Travellines organizon fluturime direkte per shume destinacione ne Evrope.

Duke bashkepunuar dhe perzgjedhur kompani ajrore serioze dhe stabile, ne kujdesmi per fluturime te rehatshme.

Kontakt & Call Center
Germany
München
Tel.:   089 54881742
Düsseldorf
Tel.:   021314051773
Stuttgart
Tel.:   070517932652
Kosova
Prishtinë
Tel.:     +381 38 610 621
Mob.:   +386 49 161 527
Mob.:   +377 49 161 527
TravelLines
Para Udhëtimit

Check-In
U rekomandohet pasagjerëve që, për fluturime me TravelLines mundësisht të paraqiten për përgatitje për fluturim dy orë përpara fluturimit të planifikuar, sepse sportelet mbyllen 40 minuta përpara nisjes.

Para Udhëtimit lexo më tutje

Bagazhi


Bagazhi i pataksuar
Kufiri i bagazhit të pataksuar për bagazhin e dorëzuar është 20 kg për pasagjer. Edhe fëmijët kanë të drejtë të kenë këtë peshë bagazhi. Ju rekomandojmë që të mos dorëzoni bagazhe të veçanta, të cilat kanë peshë më të rëndë se 32 kg.

Bagazhi lexo më tutje

Siguria

Gjësende të rrezikshme / Dangerous Goods
Ligjet e të gjitha vendeve e ndalojnë për shkaqe sigurie marrjen me vete të gjësendeve të mëposhtme në bagazhin e dorëzuar ose në bagazhin e dorës ...
 

Siguria lexo më tutje

 
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.